Glijmiddel op Siliconen basis

Uitwassen glijmiddel uit kleding en textiel

Glijmiddel op siliconen is iets minder makkelijk uit kleding en textiel te krijgen als de glijmiddelen op waterbasis.
Overigens geeft EROS op siliconenbasis nauwelijks tot geen vlekken en, mocht het onverhoopt toch vlekken, is het er vaak makkelijk uit te wassen met een normaal wasprogramma. Mocht het onverhoopt toch niet lukken dan adviseren wij een afwasmiddel met citroen te gebruiken. (vooral Dreft citroen), citroensap of een product. Het citroensap zorgt ervoor dat de verbindingen van de siliconen loslaten en het makkelijker uit te wassen is. Bij kleding en beddengoed is het bijvoorbeeld prima te doen om dit vooraf aan te brengen en in te wrijven en dan met afwasmiddel in plaats van wasmiddel het wasje te draaien.

Goedkoop in gebruik en blijft lang glad

Hoewel een potje glijmiddel op siliconenbasis vaak wat duurder is dan dezelfde hoeveelheid op waterbasis, is glijmiddel op siliconenbasis veel zuiniger in gebruik. Een drupje is vaak al genoeg. Je kunt natuurlijk naar wens meer of minder van het glijmiddel gebruiken, maar houdt er rekening mee dat het glijvermogen groter is dan bij gebruik van glijmiddel op waterbasis.
Daarnaast blijven de glijmiddelen op siliconenbasis van EROS net zo lang glad als u blijft glijden en masseren.

Droogt niet uit, blijft niet vet

Doordat het glijmiddel niet uitdroogt gaat EROS glijmiddel op siliconebasis zeer lang mee.
Als u echter ophoud met glijden zal het vocht langzaam aan wegtrekken en zal het siliconenglijmiddel een zijdezachte laag op uw huid achterlaten, net alsof u bodylotion heeft gebruikt. Je blijft dus niet vet en klef aanvoelen na gebruik.

Zijdezacht

Door hoogwaardige siliconen te gebruiken van medische kwaliteit, geven de glijmiddelen op siliconenbasis van EROS een zijdezacht gevoel.

Geurloos en kleurloos

De glijmiddelen op siliconebasis van EROS zijn geur-, smaak- en kleurloos. Er zit ook geen smaak aan, Bij oraal gebruik kun je soms wel een zijdezacht en droog gevoel krijgen in de mond. Overigens is EROS op siliconenbasis prima te combineren met orale seks.

Glijmiddel met siliconen speeltjes

Als je glijmiddel op siliconenbasis gebruikt met een siliconen seksspeeltje kan het zijn dat je speeltje enigszins wordt aangetast. Dit komt omdat de siliconen in het glijmiddel, en de eventuele bindmiddelen, opgenomen kunnen worden door de siliconen in het speeltje en in extreme gevallen zelfs de verbinding aantasten.
Hierdoor kan het dus gebeuren dat het speeltje uitdroogt of dat het speeltje er wat minder goed uit gaat zien.
Dit gebeurt vooral bij speeltjes met zeer ouderwetse en goedkope siliconen. Moderne en hoogwaardige speeltjes in combinatie met hoogwaardige glijmiddelen zoals EROS hebben hier geen last meer van.
Hierbij moeten we wel opmerken dat het van belang is om het seksspeeltje na gebruik snel schoon te maken en het niet een nacht in de week te zetten.

Ook adviseren wij hiervoor de EROS Toyglide. Deze is speciaal ontwikkeld om zo min mogelijk uw seksspeeltje aan te tasten en zal dit bij normaal gebruik en normale reiniging bij goede speeltjes ook niet doen.

Tips voor gebruik glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddel op siliconenbasis heeft nog een heel scala aan leuke en originele mogelijkheden. Wij voeren al jaren het merk EROS en hebben hier ook jaren mee op de beurzen gestaan. Een aantal van de leukste tips en ervaringen zullen we hieronder met u delen:

Schrale dijen aan de binnenkant:

  • Vooral aan het begin van de zomer, als je weer in korte rokjes zonder panty’s wilt gaan lopen, heb je wat meer kans op schrale dijen. Als je bij lange wandelingen of voor het stappen wat EROS Bodyglide tussen de dijen smeert, gaat dit veel soepeler en zal je hier veel minder last van krijgen.
Schrale / droge huid:
  • Veel van onze klanten gebruiken EROS Bodyglide ook voor hele droge huid. Bijvoorbeeld op de ellebogen. EROS Bodyglide werkt dan als een soort van bodylotion en houd de huid vele malen langer zacht en glad.

Masturbatie:

  • Glijmiddel is niet alleen heel geschikt voor de penetratie, maar kan ook de masturbatie een extra dimensie geven. Veel van onze gebruikers en wijzelf raden EROS Bodyglide ook hiervoor aan.

Massage:

  • Niet elk massageproduct is als glijmiddel te gebruiken, maar elk glijmiddel is eigenlijk een extra goed massagemiddel (vooral de siliconen glijmiddelen). En het voordeel van de siliconenglijmiddelen van EROS is dat ze ook geen vette laag achterlaten waardoor je direct na de massage onder de douche zou moeten.

Droge haren:

  • We hebben van een aantal enthousiaste gebruikers met zeer droog haar gehoord dat ze ’s ochtends ook EROS Bodyglide in de haren smeren. Een heel klein beetje EROS Bodyglide in de haren zou zorgen voor veel minder droge haren. Deze vonden wij zelf heel erg origineel.

Onder de douche:

  • Omdat glijmiddel op siliconenbasis zich niet zo goed mengt met water kun je dit ook prima onder douche gebruiken. Let wel, het is natuurlijk niet helemaal watervast. Net als dat je het kunt uitwassen, kun je het met een beetje zeep al snel helemaal afwassen.
De waardering van eroswinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 639 reviews.